Over deze Blog

Voor wie wordt dit interessant en wat kun je verwachten, mijn bedoeling is om Nail Art in zoveel mogelijk vormen voor iedereen, jong en oud, toegankelijk te maken. En ik wil je hier zoveel mogelijk bij helpen. Verder hoop ik inspiratie te kunnen geven aan degene die al gevorderd zijn. Het stempelen is een techniek die ik super leuk vind en die je waarschijnlijk ook het meest voorbij zal zien komen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit kan, maar mocht het jou niet lukken, dan ga ik ervoor zorgen dat ook jij het voor elkaar gaat krijgen. Durf vragen te stellen, ik zal mijn uiterste best doen om ze te beantwoorden. Verder gaan we ook met Stickers en Water decals aan de slag. En ook Water Marble, de One Stroke Technique en diverse andere technieken komen aan bod. Verder veel tips en deel ik mijn ervaringen met je.

Ik heb het voorrecht om twee vrouwen als nagelmodel te mogen gebruiken, de ene heet Natasja en is een jonge vrouw van net in de twintig en de andere is mijn zus, Sylvia, die net als ik de vijftig voorbij is. Ze verschillen niet alleen in leeftijd maar ook in nagel type en nagel lengte. Ook met kortere nagels is heel wat te doen. Door middel van foto’s zullen we zo goed mogelijk de stappen naar het eindresultaat laten zien. Helaas gebeurd het wel eens dat ik zo geconcentreerd bezig ben dat ik het foto’s maken vergeet en lukt het nog net van één of twee vingers ;P

Verder deel ik de linken naar de YouTube kanalen van mijn favorieten en inspiratiebronnen, wel allemaal in het Engels, maar echt de moeite waard.

Van mijn bezoekers en vooral degene die berichten en vragen schrijven verwacht ik vriendelijkheid, beleefdheid en geduld. Ik heb echt een zero tolerance beleid naar onbeschoftheid, vervelend gedrag en spam, ik doe dit voor mijn plezier en dat wil ik graag zo houden. Ik wil dat het voor iedereen een gezellige, inspirerende blog wordt waar je je interesse in Nail Art op los kunt laten.

Veel plezier 🙂

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.