Mijn favoriete YouTubers

Mijn passie voor Nail Art begon toen ik op het internet op zoek ging naar tips hoe je een perfecte “smile line” kon maken voor een French Manicure. Toen ik uiteindelijk op YT terecht kwam vond ik niet alleen interessante en behulpzame tips maar werd ik enorm verrast door alle dingen die je ook met je nagels kon doen. Een totaal, voor mij, nieuwe en geweldig mooie wereld ging er voor me open ūüėČ Ik herrinner me dat ik dagenlang allerlei Nail Art filmpjes heb zitten kijken ik kon er geen genoeg van krijgen hahaha. Ik had er geen idee van wat er allemaal mogelijk was op nagel gebied, maar ik wist wel dat er een nieuwe passie bij mij geboren was ūüėČ Er zijn een aantal Nail Art Artists waar ik heel graag naar kijk en me door laat inspireren, of hoop ooit zo goed te worden ūüėČ En daar zullen er alleen maar steeds meer bij komen in de toekomst, dus ik denk dat het handig is om af en toe weer even een blik te werpen op de lijst ūüôā Geniet van alle prachtige en creatieve designs ūüôā

Stempel Nail Art:

Nail Art Decals maken met Stempelen:

Nail Art Decals maken:

Freehand Nail Art: 

Various Nail Art: