Over mij

Altijd het lastigste stukje vind ik, maar goed daar gaan we dan. Ik ben een vrouw die de 50 gepasseerd is, ME/CVS en Fibromyalgie heeft en moeder van twee volwassen kinderen is, waarvan de laatste vorig jaar het nest verliet. Dat heeft grote gevolgen 😀 gehad want toen heb ik mijn oude liefde voor mooie nagels weer opgepakt. Allemachtig wat is er in al die jaren ontzettend veel veranderd en vooral bijgekomen. Een obsessie geboren 😉 Inmiddels heb ik, vooral dank zij mijn zus, een behoorlijke voorraad nagellak, en een heleboel stempel plaatjes. Wonder boven wonder lukt het ook allemaal heel erg goed en wil ik deze passie delen met andere Nail Art liefhebbers.

Wat ik ook super belangrijk vind is om de boodschap over te brengen dat Nail Art voor iedereen is jong en oud, maakt niet uit. Als je het mooi vindt, er van houdt, laat je dan niet tegen houden door te denken dat je er misschien wel te oud voor bent. Niemand is te oud voor Nail art!!!

Daarnaast vind ik het ook leuk om op zoek te gaan naar mooie dealtjes via Ebay en AliExpress. In de loop van de tijd ga ik hier ook dingetjes te koop aanbieden, zoals bijvoorbeeld zelf samengestelde Nail Art wheels, Stickers en Water Decals. Uiteraard tegen een leuk prijsje. Het is absoluut niet de bedoeling een webwinkel erbij te nemen maar gewoon voor liefhebberij.

Veel plezier, Jolanda

Een reactie plaatsen

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.