Nieuwe Categorieën in mijn favoriete YouTubers lijst

Lieve lezers,

Er zijn twee nieuwe categorieën bijgekomen op mijn favoriete YouTubers lijst. Het maken van Nail Art Decals is een heel handige en leuke manier om versieringen voor je nagels te maken. Op deze manier kun je ook je niet dominante hand makkelijker van Nail Art voorzien. Zelf getekent, gestempeld of d.m.v. plaatjes uit een tijdschrift het kan allemaal met decals. De tutorials of DIY’s zijn opgesplitst in de Stempel Decals en de rest. Ik sta altijd weer versteld van de creativiteit en inventiviteit van zo ontzettend veel mensen. En die ook nog eens zo aardig zijn dat op het internet te zetten zodat iedereen die daar zelf niet opkomt, zoals ikzelf 😉 laten meegenieten en laten zien hoe je het doet. De mogelijkheden zijn eindeloos, veel plezier met het kijken en het experimenteren 🙂

Bedankt voor het lezen 🙂

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.