De site een bug en ik een virus

Lieve lezers,

Nou het is me wel wat zeg, de site een bug en ik een virus vandaar al weer twee weken stilte. Ik haat het dat die tijd maar doorgaat als je ziek bent ;( De bug van de site is verholpen maar het virus wat ik zelf te pakken heb is een stuk hardnekkiger. Voor de site gebruik ik WordPress en die had zoals zo vaak een update. Normaal gesproken gaat alles prima en draait alles daarna gewoon zoals het hoort. Helaas was dat deze keer niet zo en was de editor die ik gebruik om te posten er alleen nog maar in de html versie. Ik ben absoluut geen html kenner dus op zoek naar hulp. Gepost in het Nederlandse Worpress forum, geen reacties. Toen ook maar gepost in het Engelstalig forum maar ook daar geen reacties *kak* niet fijn  🙁  Dus, op het idee gebracht d.m.v. iemand met een ander probleem, ik mijn site gekloond en daar van alles mee uitgeprobeerd. Op die manier blijft de originele site in tact mocht er iets heel erg mis gaan en dat kan sneller dan je denkt  🙁  En tot mijn eigen verbazing heb ik het probleem op weten te lossen, hetzelfde uitgevoerd bij de originele site en jahoor daar was mijn ouwe vertrouwde editor weer pffff schouderklokje voor jezelf  😉  Was mijn virus maar zo “makkelijk” te verhelpen, maar ik ben bang dat ik dat gewoon moet uitzieken. Ik ben zo nu en dan wel alvast inspiratie aan het opdoen voor Paas designs dus, stay tuned  😉

Bedankt voor het lezen  🙂

Geef een reactie

WordPress spam blocked by CleanTalk.